Fem tres anys.

Fem tres anys!

Tres anys de blog.  Com passa el temps! Aquest lloc web va néixer quasi sense voler. La constància del nostre petit grup de redactors ens manté vius i estem contents d’escampar experiència i compartir memòria i records.

Els aniversaris, són motiu d’agraïments i per tant, un any més moltes gràcies als redactors i lectors que doneu vida a aquestes pàgines. Enguany una agraïment especial a la Roser, que ens ha deixat. D’ella ens queden tres textos dels més llegits, però sobretot, li volem agrair que creiés en el nostre projecte i la bona difusió que va fer d’aquestes pàgines entre els seus amics.

Hem fet un recull dels articles publicats el 2015 en format PDF per aquells que vulgueu rescatar-los de la fredor de les pantalles i convertir-los en paper. Ho trobareu a la pàgina de l’arxiu, la nostra biblioteca virtual conjuntament amb els reculls dels anys anteriors.

També ens fa molta il·lusió explicar que el Pàgines Viscudes ha servit d’enllaç entre gent que feia molts anys que no es veien. Dues persones de llocs diferents, ens han escrit demanat el contacte de dos dels nostres redactors a qui han retrobat llegint els els seus escrits al nostre blog. Visca! Visca la gent que escriu i llegeix!

Sabem que les vivències personals són les que millor expliquen la història i  per això convidem a tota la gent gran que li agradi escriure i llegir a participar d’aquesta aventura pausada. Són tres anys. Continuem!

[google_analytics_views]Aquest article s’ha vist **count** vegades.[/google_analytics_views]

Sobre Redacció Pàgines Viscudes

Equip de redacció del Pàgines Viscudes. Som de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.