Participar

Aquí hi participen persones amb ganes d’explicar coses. Redactors molt variats que ens expliquen històries en veu pròpia; relats que parlen de la seva experiència, de fets viscuts a les nostres ciutats i al nostres pobles, a les fàbriques, muntanyes, oficines, comerços, ports, granges, empreses, teatres, boscos, carrers, platges, tallers, escoles, obradors, hospitals, esglésies, sindicats, despatxos o mercats. Tan se val!

Aquí hi participa gent gran que vol fer que tot allò que opina i rememora, corri per la xarxa.

Aquest blog col·lectiu vol ser la veu d’aquells qui coneixen millor que ningú com ha anat canviant la vida dels catalans. Aquí s’hi publica el que els redactors que s’apunten hi volen escriure.

Com funciona?

 • Per escriure al Pàgines viscudes cal registrar-se com a redactor . Els textos es publiquen signats (o amb pseudònim).
 • Els redactors de Pàgines viscudes envien quan volen els seus escrits. Els poden adjuntar directament per pantalla des del menú de publicació,  o bé utilitzar l’editor d’articles del mateix web.
 • L’administració del lloc publica els escrits que rep després de verificar- ne el contingut i els classifica a l’arxiu.
 • La redacció del Pagines Viscudes es pren la llibertat d’escollir una imatge per il·lustrar els escrits que es rebin sense.
 • Pàgines viscudes publicarà el nom, data de naixement i lloc de naixement i residència dels autors conjuntament amb el llistat dels seus articles (el perfil inclou una fotografia o imatge i una breu biografia  si així ho desitgen els redactors registrats).
 • Tots els escrits publicats són oberts a ser comentats de forma pública (no només pels redactors del blog) prèvia validació del contingut del comentari per part de l’administració.
 • Pàgines viscudes classifica totes les aportacions i les publica a l’arxiu-biblioteca amb opcions de cerca per temes, per lloc, per època o per allò que creu oportú.
 • Pàgines viscudes no es fa responsable de la veracitat del continguts dels articles; confiem en vosaltres! No obstant l’administració del lloc es reserva el dret de publicació i no validarà textos dubtosos. Consulteu la nota legal abans de publicar.

Endavant! Vull registrar-me

Per registrar-vos heu de disposar d’adreça de correu electrònic i escollir un nom d’usuari (el vostre nom o pseudònim). Rebreu un  correu amb la clau de pas o contrasenya per entrar al blog. 
 

Preguntes freqüents

 • Què s’hi pot escriure?
 • Cada quan s’hi ha d’escriure?
 • Han de ser molt llargs els escrits?
 • S’hi poden posar imatges?
 • Dubtes?
El tema dels escrits es absolutament lliure.  Les categories de temes establertes poden canviar i els redactors poden afegir-ne de noves. També ens podeu enviar una imatge antiga o que us agradi i afegir-hi quatre ratlles de comentari personal sense redactar un text llarg.
Quan es vulgui. Cada dia, cada setmana, un cop al mes, a l’any…
Millor que no. D’entrada no hi ha límit d’extensió, pot ser molt curt o més llarg. Si voleu que la gent us llegeixi, es preferible fer varis  textos curts que un de molt extens.  Si és molt llarg (+ de 2 fulls) l’administració del lloc avaluarà la conveniència de publicar-ho tot o parcialment.
I tant! Si teniu alguna imatge que il·lustri el vostre escrit ens l’envieu amb el text. Tan sols us demanem que ens digueu d’on ha sortit (si és una foto vostre  o si l’heu capturat d’un web -quin? ). No escanegeu llibres, normalment no està permesa la reproducció. L’administració del lloc es reserva el dret d’afegir imatges o arxius multimèdia  per il·lustrar als articles de text rebuts.
Poseu-vos en contacte amb nosaltres.
 

 

4 comentaris

 1. D’acord. Endavant!

  • Redacció Pàgines Viscudes

   Molt bé ! El web està en proves i no tot funciona bé, però ja es possible enviar els articles per publicar des del menu corresponent. També espot entrar al tauler-escriptori i editar el perfil de dades personals o canviar la contrassenya. Benvingut!

 2. Benvolgut o benvolguts: llegint els apunts tan interessants i ben escrits d’en Joan Serrat, jo em pregunto si ell seria el mateix Joan Serrat que vaig conèixer anant a una mena d’escola de diumenges o catecisme a Montjuïc connectada als escolapis de Sant Antoni. M’en recordo molt bé que el meu Serrat era químic’ l’edat sembla la correcta, , havia començat a ensenyar a una escola no sé on i parlava sempre de quan va fer d’alfereç a la mili, que són moltes casualitats. Si és veritat, voldria establir contacte amb ell
  Joan Gil

 3. HOLA A TOTHOM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.