173 articles publicats

173 no és cap número rodó,  és el fruit de més de quatre anys d’un blog tranquil i sense ambició. El  nostre blog.  Més de 4 anys escampant pàgines viscudes per la xarxa.  Les vostres pàgines. No ens cal ser ambiciosos per gaudir de l’escriptura autobiogràfica i passar-ho bé amb la lectura de vivències i records. Aquí insistim amb la idea que el comentari i l’anècdota més senzills són sempre enriquidors per tothom. Així doncs, moltes gràcies per ser-hi i donar vida al blog.  Tan els que ens feu arribar  textos com els que ens  llegiu des de casa.

Amics de l'escola

Hem publicat el recull dels articles del 2016 en format PDF, per si teniu ocasió de fer-lo imprimir i rellegir-lo tranquil·lament sense pantalles.

Volem aprofitar  per  acomiadar amb tendresa  la Júlia que ens ha deixat aquest any. Aquí desem, rellegim, i escampem, 32 bonics escrits seus.

Al  Pàgines Viscudes  hi som  i ens agrada ser-hi.  Som lents a publicar, paciència  doncs, però us   animem  a tots a escriure.  Especialment als que heu deixat de fer-ho o als lectors que encara no us heu estrenat. Val la pena.

Moltes gràcies, lectors i redactors!

Sobre Redacció Pàgines Viscudes

Equip de redacció del Pàgines Viscudes. Som de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.