Is this email not displaying correctly? View it in your browser.

Coneixeu gent gran amb ganes d’escriure? Aviseu-los, estem buscant redactors d’històries pròpies, autobiogràfiques, que els faci il·lusió deixar el seu testimoni més variat a la xarxa internauta.

Pàgines viscudes és  un blog col·lectiu obert a la participació escrita de la gent gran on ens agrada recopilar-hi opinions, vivències i records personals ben diversos per fer-los arribar a lectors encara més diversos.

www.paginesviscudes.com

Participar és molt senzill. Només cal tenir una adreça de correu electrònic,  donar-se d’alta i  enviar un escrit breu o bé  una imatge comentada.  Mica en mica els nostres redactors agafen el gust d’escriure  i perden  la por a l’ordinador. Així  ho estan fent  en Joan, la Júlia, la Mercè, la Maria Rosa, la Roser, La Dolors, En Miquel, la Montserrat la M.Àngels o l’Araceli que ja han publicat algunes vivències. Els voleu conèixer?.  Les voleu  llegir?

Segur que ben a prop hi teniu algú que s’engrescarà en el projecte.  Només està esperant que li doneu un cop de mà per arrencar. Tots tenim pàgines viscudes per compartir  i nosaltres en fem pàgines web perquè  les volem llegir.

Facebook Twitter
Unsubscribe | Manage Subscription