Redactors / Autors

 • Joan Serrat Montfort

  Químic, professor d'institut jubilat. Vaig néixer a Barcelona l'any 33 però durant la guerra i postguerra vaig passar llargues temporades en un poblet de l'Alta Anoia. He treballat i viscut a Barcelona, Hospitalet, Onda (País Valencià), S. Feliu de Llobregat, Banyoles, Girona i, des del 78, a Salt. Soc pare de 4 fills i avi de 6 nets.
 • Miquel Pubill

  M´agrada escriure el que em passa pel cap... dibuixar, pintar...
 • Júlia Martínez

  (1923-2017 Era resident a Mollet)Sóc la Júlia Martínez i Mundet, que acaba de acomplir els 90 anys, visc a Mollet i ja fa 30 anys que gaudeixo de la meva ben merescuda jubilació. Vaig treballar 41 anys com a oficinista en una empresa de curtició de pell per a calçat de Mollet. Soc minusvàlida en grau alt, però això no ha estat mai impediment per a fer de la meva avida un goig diari. Dels anys 60 als 90, vaig formar part de la Fraternitat cristiana de malalts i minusvàlids de Barcelona i comarques. Ara reparteixo el meu temps en fer jerseis de mitja, ganxet, punt de creu, puntes a coixí, l'ordinador...
 • Mercè Cardona

  Sóc de Barcelona i vivia a Sant Andreu. Sóc disminuïda física i vaig amb cadira de rodes. Fa 13 anys vaig anar a viure a Monzón (Osca), una petita ciutat, un lloc cultural on sempre fan coses. Pinto, escric tinc un blog, vaig a dos grups de lectura, a nedar i he fet varies exposicions de pintura a l'oli. Tinc una casa molt acollidora: visc amb la meva filla, dues netes de 20 i 15 anys i una gosseta que li diem Kira. No tinc temps d'avorrir-me dons conviure amb tres generacions és caòtic.
 • Jaume Pubill Gamisans

  Vaig néixer a Castellnou de Seana, un petit poblet del Pla d’Urgell, l’any 1948. Per tant, podríem dir que ja fa temps que m’afaito. Ara visc a Mollerussa des de fa una colla d’anys. He treballat d’educador durant 29 anys a ACUDAM, un centre on hi ha més de 100 persones amb discapacitat intel·lectual. Ara ja estic jubilat. Ja de petit m’agradava molt llegir. Expressar el que en un moment determinat sento o el que tinc ganes de dir o de criticar, és el que pretendré fer en aquest lloc. Si algú vol comentar alguna cosa de les que escric, n’estaré ben content. (biografia completa)
 • Mª Àngels Manén i Folch

  Em dic Maria Àngels Manén i Folch, tinc 75 anys, sóc mestra jubilada i he publicat 4 llibres (2 d'assaig, un de contes i una traducció del francès). M'he dedicat també a una papereria- llibreria durant 14 anys.
 • Redactors Lavostrallar

  El primer dels centres "La Vostra Llar" va ser constituït fa 25 anys amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats que presenta la persona dins el procés d'envelliment. Compte amb més de 220 professionals i 400 places residencials amb 9 centres ubicats a les comarques del Vallès Oriental, Maresme, Barcelonès, La Selva i del Gironès.
 • Miquel Bou i Grèbol

  Vaig néixer a Can Mateu, una casa de pagès de Vilobí d’Onyar el 1947, d’on era el petit de vuit germans. Vaig viure a pagès fins que vaig anar a treballar a Santa Coloma de Farners on m'hi vaig casar i tenir fills. He treballat de fuster ebenista i en la venda de mobles fins que m'he jubilat. La jubilació m’ha tornat a acostar a la terra: ara cultivo un hort.
 • Maria Rosa Pi

  Mestra jubilada. M'agrada l'escriptura creativa.
 • Dolors Fàbregas i Solà

  Vaig néixer a l’anomenat “carrer d’en Joli” de Santa Coloma de Farners, poble on he viscut tota la vida, m'hi he casat, hi he pujat a la meva família i hi he treballat sempre. Conec molt bé la vida al poble i les seves tradicions. Ara que m'he jubilat segueixo participant en la vida social colomenca.Sóc mare de dos fills i àvia de tres néts.
 • Roser Garcia

  (1942-2016 Era resident a El Masnou )Vaig néixer el 1942 a Artigas un barri de Badalona. El meu ofici ha estat el de brodadora a màquina.
 • Montserrat Morera

  Sóc una mestra d'anglès jubilada fa dos anys. M'agrada llegir, escriure i viatjar per Europa. Estic casada i tinc dues filles.
 • Hemeroteca

  Amb aquest usuari la redacció del Pàgines viscudes difon pàgines viscudes que apareixen a la nostra literatura, premsa o web. Si ens en voleu suggerir alguna, poseu-vos en contacte amb nosaltres.
 • Araceli Bayán Sánchez

  Escriure i llegir per viure
 • Grup Arrels

  Els costums,la llengua , les creences i aficions... són les arrels, són la identitat. És el que dóna sentit al projecte de vida . T'acompanyem en el teu dia a dia respectant les teves decisions.