El nostre blog creix. Som una comunitat petita però productiva i comencem a tenir un bon tou de pàgines viscudes per llegir i compartir.
Per això hem obert un apartat d’arxiu que vol funcionar com una biblioteca on hem classificat les pàgines viscudes per grans categories i hi hem afegit cercadors per paraules, per etiquetes de tema, per autor, per data o fins i tot per les imatges publicades. El nostre arxiu vol ser tant una biblioteca on anar-hi a triar i remenar per passar una bona estona de lectura, com una font d’informació simpàtica i propera pels que hi arriben per atzar buscant alguna cosa a cop de cercador.
Una anècdota, un record, una fotografia, una tradició, una manera de fer o de treballar, una cançó, un joc, una lluita personal, un somni o una opinió contundent forjada amb anys d’experiència. Ho escampem tot per la xarxa. Escriure per reviure i per no oblidar la nostra història, ni els costums, ni la gent, ni tantes coses…
Però aquí al Pàgines Viscudes, ens interessa per davant de tot, el rol actiu dels redactors del bloc. Gent gran amb moltes coses per explicar, sovint fent un bon esforç, ja que tant la tecnologia com la memòria, a vegades, juguen males passades.
Creixem i obrim la biblioteca. La trobareu sempre al menú superior, allà on posa: arxiu.
Enhorabona redactors, cada vegada us llegeix més gent!
I a part de créixer, ens volem sumar a totes les iniciatives que treballen per posar a l’esfera pública el col·lectiu de la gent gran. I per això ens encanta la proposta multimedia que fan a #els 400 anys: un webdocumental sobre la vellesa fet pels Amics de la Gent Gran i Nezvanova, que es presenta des del Diari Ara amb vídeos molt interessants i que ara comença els seu camí per la xarxa, obert a la participació de tothom que hi vulgui dir la seva. Ho voleu conèixer? Seguiu aquest enllaç: Els 400 anys