Inici » Avís legal , condicions d’ús i protecció de dades

Avís legal , condicions d’ús i protecció de dades

En accedir i navegar per aquest lloc web (www.paginesviscudes.com), i al publicar-hi contingut esteu expressant el vostre acord amb l’avís legal, condicions d’ús així com amb la política de privacitat i de dades personals que es detallen a continuació. Si no hi esteu d’acord, no feu servir el Pàgines viscudes.
Contingut de la pàgina
El contingut de la web podrà ser modificat o eliminat en qualsevol moment, sense necessitat de comunicació prèvia. En cas que s’ofereixin enllaços d’accés a llocs web de tercers, Pàgines Viscudes no és responsable ni del contingut d’aquestes webs ni dels resultats obtinguts per qui hi recorri.
Condicions d’ús.
L’usuari del Pàgines Viscudes es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts i serveis del web, a utilitzar aquest espai sota criteris de bona fe i d’acord amb la legislació vigent, i s’abstindrà de fer servir el web amb finalitats il·lícites, que atemptin contra els drets i interessos de terceres persones o que puguin impedir o malmetre el correcte funcionament del web.
L’usuari es compromet a no difondre continguts antidemocràtics, racistes, xenòfobs, pornogràfics, d’exaltació de la violència o que atemptin contra els drets reconeguts i protegits per les lleis i s’han d’abstenir d’insultar o d’emprar un llenguatge ofensiu o de menyspreu. Pàgines viscudes és un web obert a la participació i que convida a expressar-se lliurement. Tot i això, l’equip del Pàgines Viscudes no publicarà textos o comentaris amb finalitats de propaganda política o de difusió d’idees, actituds o accions xenòfobes, ofensives o que atemptin contra els drets humans i la dignitat de les persones. Tampoc es publicaran aportacions basades en un interès comercial.
Registre de redactors / autors
Per publicar contingut al Pàgines viscudes cal registrar-se com a redactor / autor. Al registrar-se cal proporcionar informació de contacte correcte . L’usuari és responsable de mantenir la seva contrasenya de compte segura, no cedir-la a tercers i de notificar a Pàgines Viscudes qualsevol violació de seguretat o ús no autoritzat del seu compte.
Drets d’autor i propietat intel·lectual
Els drets sobre els continguts publicats en aquest lloc pertanyen a pagines Viscudes si no s’indica el contrari. De manera general en queda prohibida la utilització amb finalitats comercials a benefici de terceres persones que no s’hagin concertat així com qualsevol transformació o alteració.
Pàgines Viscudes es reserva el dret de reproduir, emetre o publicar els textos, fotografies i d’altres arxius introduïts pels autors en qualsevol format i suport, sempre citant-ne l’autoria original. Pàgines viscudes es compromet a fer un ús d’aquests continguts respectuós amb l’autor i amb la seva obra i a informar-lo a l’adreça de correu electrònica utilitzada pel registre , en el cas que un text, fotografia o qualsevol altra aportació hagi d’ésser utilitzada amb una finalitat diferent a l’actual vista en entorn web.
Responsabilitats
Pàgines viscudes no es fa responsable de les opinions publicades pels seus redactors ni usuaris i no assumeix cap responsabilitat derivada, o que se’n pogués derivar, de la utilització que els usuaris facin de les informacions i continguts d’aquesta pàgina web. Pagines Viscudes no s’identifica necessàriament amb les opinions expressades pels seus col·laboradors.
Protecció de dades
Pagines Viscudes compleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, i les dades que es recullen en els formularis de contacte, registre o publicació de continguts s’incorporen a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, sota la responsabilitat de Pagines Viscudes,  que seran tractades per tal de gestionar l´enviament d’informació sobre l’activitat del web www.paginesviscudes.com. En qualsevol moment podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició de les vostres dades, posant-vos en contacte amb nosaltres. Serà responsabilitat de la persona usuària qualsevol error, inconvenient o perjudici que es pugui crear en cas d’haver facilitat dades incorrectes o falses. Correspon també a la persona usuària mantenir actualitzades les dades que hagi facilitat. Tanmateix, si no voleu rebre cap més informació des de Pàgines Viscudes podeu donar-vos de baixa enviant un correu electrònic amb l’assumpte -baixa- a l’adreça :
mailPV