30 pàgines viscudes i compartides

Pàgines Viscudes. Blog col·lectiu obert a la participació de la gent granAquest blog va obrir  portes  el passat mes de gener  amb  tanta timidesa com  convicció i entusiasme .  Al mes de març vam fer la primera volada amb  una tremenda   il·lusió, i ara, a les portes de l’estiu, seguim volant. O navegant. Tan se val.  Som a la xarxa;  tenim un grapadet  de seguidors al twiter i de fans al facebook i una gràfica de visites que fa pujada.   Però el que realment ens afalaga i  esperona és que ja som un petit grup de redactors i sembla que  les  ganes de compartir se’ns encomanen.

Fins avui, hem llegit i rellegit  30 pagines viscudes, diverses  i interessants que ens han fet rememorar fets històrics o estris oblidats. Ens hem posat bucòlics, ens hem entendrit  i hem compartir la ràbia  de la injustícia o la tristesa de la guerra i la postguerra. Hem viatjat amb 2CV, hem plantat la tenda en un platja verge, hem cuinat bacallà amb panses i hem tornat als toros. Hem recordat el sereno, la cadiraire i els venedors de tabac; els sons del carrer i del poble.  Hem apres a llegir, comprat butlles i ensinistrat bous; a pagès, a ciutat i a la colònia.  Hem repescat boniques fotografies dels arxius personals i hem recordat que Sant Boi es var dir “San Baudilio” una bona temporada. Ens ens hem deixat sorprendre per la bona memòria i per la vena literària d’alguns redactors. I moltes altres coses que tothom pot descobrir fullejant el nostre blog. I, tot plegat, sempre de la ma autobiogràfica dels nostres col·laboradors espontanis i variats. Tot un luxe.

Aquest és un espai web una mica artesanal,  en eterna construcció  que acumula idees i projectes i avança a poc a poc, a ritme no professional però ben atent a la resposta dels usuaris i amb ganes d’arribar a més redactors i encara més lectors.

A vosaltres, primers redactors dels Pàgines viscudes, moltíssimes gràcies per ser-hi  i per entomar amb paciència les deficiències tècniques  Us llegim. Us compartim.   I us tornem a llegir.   Des de la redacció  fem extensives les paraules que li comunicàvem a la Júlia en un moment donat:   El vostre  testimoni referma el nostre convenciment que hi ha molta gent gran amb empenta per comunicar-se mitjançant la xarxa. La comunicació i la companyia, a la xarxa i a fora, no tenen edat.  Però sobretot, moltes gràcies per aportar-hi el vostre bagatge.

 

Sobre Redacció Pàgines Viscudes

Equip de redacció del Pàgines Viscudes. Som de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.